Ser dine træbrædder gamle og trætte ud? Har de tabt noget af den glans som da du flyttede ind? Så kan Designtraegulve.dk hjælpe dig! Træ er i modsætning til linoleum og fliser et mere følsomt materiale, og har helt specifikke egenskaber som samtidig gør det til et holdbart underlag, men også et gulv som kræver speciel pleje for at fastholde den glød som fra da det var nyt. Du kan enten vælge at renovere dit eksisterende gulv, eller du kan vælge et helt nyt og flot trægulv.

Lige uden for København kan Ballerup godt virke lidt isoleret fra de gode servicetilbud på trægulve som København nyder af. Gode tilbud som kræver et vist nærvær til leverandøren kan forekomme frustrerende når man er nødsaget til at kontakte en lokal gulvekspert der ikke matcher de lave priser. Heldigvis er distancen for mange gulvfolk ikke et problem, og de vil med glæde imødekomme dine ønsker uden et ekstra gebyr, om det så bare er for at give et bud på renovering, eller et helt nyt trægulve. Da Designtraegulve.dk er et webbaseret firma, er vi kun et telefonopkald væk.

Der er mange muligheder for nyt trægulv. Udvalget er enormt, og du kan derfor vælge mellem utallige træsorter, farver, brædder og meget mere. Trægulve kan hurtigt blive trætte at se på, og dette er ofte uundgåeligt. De daglige aktiviteter vi foretager os slider på vores gulv, fra at gå med sko indendørs, til at bringe snavs ind fra haven. Hvad der i første øjeblik ikke forekommer synderligt skadeligt kan over overraskende kort tid give vores gulve et brugt og snavset look. Heldigvis er dette lag kun overfladisk, og dækker kun over resten af træet som stadig er i flot stand, så gulvafslibning kan nemt sikre at dine gulve altid tager sig godt ud, til din og andres glæde.

De mange eksperter i Ballerup og omegn kan imødekomme dine ønsker med hensyn til nye trægulve, og med råd til hvordan du bedst plejer dit gulv, så tøv ikke, ring i dag! Hos Designtraegulve.dk står vi parate til at modtage dit opkald, og komme med den bedste service ligegyldigt hvor du bor!

FacebookTwitterMore...