Ude i Dragør, på spidsen af Amager, kan man let finde hjælp til rens og reparation af ens gulve, og der er mange muligheder hvis man pludselig står i nød efter en eller anden form for gulvservice, om det så bare er lakering, olie, eller gulvafslibning. Men et nyt og flot trægulv er naturligvis også en mulighed. Det er altid lækkert med noget nyt, og et nyt trægulv i Dragør er naturligvis ingen undtagelse. Da Designtraegulve.dk er et webbaseret firma, kan vi hjælpe over hele landet og står altid klar med råd og vejledning. Mange undervurderer deres trægulve, og tror at regelmæssig gulvvask kan holde de flot over en længere periode. Gulvafslibning bliver ofte nødvendigt når man forsømmer en grundig skrubben. De urenheder som ens gulv kan komme i kontrakt med over dagen bliver ofte siddende, om det så er normal støv, sollys, eller det snavs man bringer med sig hjem fra ens hverdag. Disse kan sætte sig i træet, og resultere i et slidt udseende, misfarvet og afbleget. Heldigvis kan man få fjernet dette lag relativt nemt med gulvafslibning, og hvis uheldet er ude, afhøvling af de værst berørte områder. Du kan med fordel vedligeholde dit nye trægulv, således vil det hold sig pænt i mange år.
Hos Designtraegulve.dk er vores serviceniveau højt, og vi laver altid et professionelt stykke arbejde, uanset om det gælder trægulve, gulvafslibning, lakering eller anden form for gulvservice. Vi kan hjælpe dig med gode råd på hvordan du bedst holder dit gulv flot, om det så bare er rengørings tips, eller et specifikt bud på hvordan vi vil behandle dit gulv med afslibning eller erstatning af gulvbrædder eller montere et helt nyt og lækkert trægulv.
Hvis du er i tvivl omkring dit trægulv eller gerne vil have inspiration, så kig forbi www.designtraegulve.dk og du vil med sikkerhed finde noget efter din smag. Vi står klar til at hjælpe dig med råd indenfor trægulve, gulvafslibning, lakering, og olie, så du kan gøre dig sikker på at dit trægulv er flot i lang tid fremover.

FacebookTwitterMore...