Om Design Trægulve

Oldwood

Design trægulve som ligger ved Sædding i Esbjerg lige ved siden af jem & fix, har Scandinavians absolut fedeste udvalg af eksklusive special designs af gulve samlet på et sted.

For os er gulvet det vigtigste møbel i huset, så det er vigtigt at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten og ikke mindst udtrykket af gulvet.

Vores producenter er nøje udvalgt blandt de førende på det Europæiske marked. Vores kærlighed til gulve og miljøet gør at, vores producenter er FSC certificeret, det vil sige at, når du som forbruger eller virksomhed vælger FSC certificeret gulve, er du med til at sikre naturen som træet kommer fra.

Hos Design trægulve har vi valgt at specialisere os i nogle virkelige unikke designs indenfor trægulve. Vi matcher alle de kendte leverandører indlands både på pris og ikke mindst på kvalitet, det er derfor vi også servicere og rådgiver både arkitekter, entreprenører samt håndværker hos design traegulve.

Vi kan levere lige præcis det trægulv som du ønsker, og vil gøre alt for, du træffer det helt rigtige valg, første gang, så du kommer til at holde af dit gulv de næste mange mange år frem.

Der afgår aldrig et gulv fra Design Trægulve uden altid at medfølge råd og vejledning til vedligeholdelse af det ny indkøbte gulv.

 

Del denne side

FacebookTwitterMore...