Et smukt gulv kan og vil forandre hele rummet og skabe et lækkert og behageligt miljø. Nye trægulve fremhæver personligheden i rummet. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser, når du skal vælge dit nye trægulv. Der er mange forskellige muligheder, når man skal vælge udseende på sit nye trægulv. Der er f.eks. 3-stavs parket, planke og skibsplankegulve. Når du vælger træsort, skal du først og fremmest tage hensyn til udseendet. Vælg et trægulv, du vil kunne nyde i mange år, og som giver boligen det rette udtryk. Det er også vigtigt du gør dig klart, hvilken overflade dit nye trægulv skal have – om det skal have en olieret eller en lakeret overflade.
Der er mange muligheder for nyt trægulv i Brønshøj. Udvalget er enormt, og du kan derfor vælge mellem utallige træsorter, farver, brædder og meget mere. Trægulve kan hurtigt blive trætte at se på, og dette er ofte uundgåeligt. De daglige aktiviteter vi foretager os slider på vores gulv, fra at gå med sko indendørs, til at bringe snavs ind fra haven. Hvad der i første øjeblik ikke forekommer synderligt skadeligt kan over overraskende kort tid give vores gulve et brugt og snavset look. Heldigvis er dette lag kun overfladisk, og dækker kun over resten af træet som stadig er i flot stand, så gulvafslibning kan nemt sikrer at dine gulve altid tager sig godt ud, til din og andres glæde.
Når man begynder at kigge sig om efter tilbud på nye trægulve og pleje skal man ikke begrænse sig til leverandører i nærområder, som Brønshøj eller Herlev. Der er mange gulveksperter i København som kan på en løsning og pris. Da Designtraegulve.dk er et webbaseret firma, kan vi hjælpe over hele landet og altid komme med den bedste løsning til den bedste pris. Montering af nyt trægulv er vi eksperter i, og vi vil elske at montere nyt og flot trægulv i dit hjem. Vi sidder klar ved telefonen eller kig forbi vores webshop og se hvilke trægulve der passer dig.

FacebookTwitterMore...