Et smukt gulv kan og vil forandre hele rummet og skabe et lækkert og behageligt miljø. Nye trægulve fremhæver personligheden i rummet. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser, når du skal vælge dit nye trægulv. Der er mange forskellige muligheder, når man skal vælge udseende på sit nye trægulv. Der er f.eks. 3-stavs parket, planke og skibsplankegulve. Når du vælger træsort, skal du først og fremmest tage hensyn til udseendet. Vælg et trægulv, du vil kunne nyde i mange år, og som giver boligen det rette udtryk. Det er også vigtigt du gør dig klart, hvilken overflade dit nye trægulv skal have – om det skal have en olieret eller en lakeret overflade.

Der er mange muligheder for nyt trægulv i Hellerup. Udvalget er enormt, og du kan derfor vælge mellem utallige træsorter, farver, brædder og meget mere. Trægulve kan hurtigt blive trætte at se på, og dette er ofte uundgåeligt. De daglige aktiviteter vi foretager os slider på vores gulv, fra at gå med sko indendørs, til at bringe snavs ind fra haven. Hvad der i første øjeblik ikke forekommer synderligt skadeligt kan over overraskende kort tid give vores gulve et brugt og snavset look. Heldigvis er dette lag kun overfladisk, og dækker kun over resten af træet som stadig er i flot stand, så gulvafslibning kan nemt sikrer at dine gulve altid tager sig godt ud, til din og andres glæde.

Hos Designtraegulve.dk er vores serviceniveau højt, og vi laver altid et professionelt stykke arbejde, uanset om det gælder trægulve, gulvafslibning, lakering eller anden form for gulvservice. Vi kan hjælpe dig med gode råd på hvordan du bedst holder dit gulv flot, om det så bare er rengørings tips, eller et specifikt bud på hvordan vi vil behandle dit gulv med afslibning eller erstatning af gulvbrædder eller montere et helt nyt og lækkert trægulv.

Hvis du er i tvivl omkring dit trægulv eller gerne vil have inspiration, så kig forbi www.designtraegulve.dk og du vil med sikkerhed finde noget efter din smag. Vi står klar til at hjælpe dig med råd indenfor trægulve, gulvafslibning, lakering, og olie, så du kan gøre dig sikker på at dit trægulv i Hellerup er flot i lang tid fremover.

FacebookTwitterMore...