Vi er et gulvfirma som arbejder med montering og salg af nye trægulve, gulvafslibning, overfaldebehandling og vedligeholdelse af alle typer trægulve. Vores folk er veluddannet og professionelle, og sammen har vi en masse erfaring. Vælg ikke et for billigt trægulv. Særligt i huse og hjem med både børn og dyr kan et for billigt trægulv være slidt ned på kort tid. Overvej derfor nøje hvilken belastning der kommer på trægulvet. Omvendt kan det være en fordel med et billigere gulv, hvis I har planer om at bygge om eller flytte inden for en overskuelig fremtid. Hverdagens rask og trask kan hurtigt sætte sit præg på dine gulve og efterlade dem uden den glød de havde tidligere, men heldigvis er der mange muligheder for at få hjælp i Brøndby-området, og der står mange professionelle parat til at give dig gode råd og tilbyde gulvafslibning, lakering, eller olie. Hos Designtraegulve.dk er vi altid klar til at hjælpe, og da vi er et webbaseret firma kan vi hjælpe over hele landet.
Vi samarbejder med de bedste leverandører, da vi kun ønsker det bedste for vores kunder. Ring til os helt uforpligtet og hør mere. Vi kan komme ud og tjekke dit gulv, beregne og komme med et tilbud, helt uden omkostninger. Vores priser er de bedste på markedet, og tilpasset så vores kunder er tilfreds. Hos Designtraegulve.dk prioriterer vi vores kunder som det første. Vi tror på at glade kunder giver et godt og troværdigt firma. Ring til os, hvis du tror det samme eller bare mangler nyt trægulv i Farum, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev eller Hørsholm.

FacebookTwitterMore...