(0) Kurv
  • Ingen varer i kurven.

Shop

Hjemmets grundlag – gulvets plads hos dig:

Når du skal ud og lede efter gulve er der mange overvejelser der følger med før du kan vælge dig det helt rigtige gulv. Om det er træ, laminat, eller et helt tredje. Hvis vi starter med forskellige trægulve, så vil du oftest få valget imellem lamel- og plankegulve, som begge har hver deres fordele. Lamelgulve er for mange et fremmed koncept, og mange vil nok kun forestille sig et trægulv i form af gode, gammeldags solide træplanker, lamelgulve er opbygget af tre lag, hvoraf det midterste er af HDF, lamelgulve er mere slidstærke, og kan bedre klare skiftet i temperatur, når man bevæger sig igennem sæsonerne.

Gulve kan også komme i form af laminatgulve som med rette kan bruges i de dele af hjemme hvor der er meget trafik, da det er meget slidstærkt og kan derfor bedre klare de strabadser som dagligdagen kan byde på. Ideelt til køkkenet, og børneværelser, eller entreen.

Der er utroligt meget at vælge imellem, og med de forskellige typer af gulv, skal du først og fremmest gøre op med dig selv hvad det er du vil have ud af dit gulv. Hvor skal det være henne, hvad skal det opfylde i din hverdag, og hvilken funktion skal det tjene? Hos www.designtraegulve.dk hjælper vi vores kunder med råd og vejledning, og du vil derfor altid opnå det bedste resultat hos os. Det mest væsentlige er, at du gør op med dig selv hvad det er for et gulv du vil have – og da alle vores gulve er i topkvalitet, vil et gulv leveret af os holde i mange mange år.